torsdag 1 april 2010

Från väst till öst.

Tråkigt att lämna Kalifornien, jag gillar verkligen Los Angeles. Måste åka tillbaka. Lägenheten lämnades med stort vemod igår.




Efter ett ganska jobbigt nattflyg, med nästan ingen sömn alls, landade vi tidigt idag i New York. Ett soligt New York. Ett vårvarmt New York. En liten tupplur i lägenheten på upper east gjorde susen. Vi gick ner till Central Park, köpte kaffe och frukost/lunch på vägen. Kvicksilvret hittade upp till 20 grader.





Sen promenerade vi till AnnaMarias föräldrars hotell. Boel och Hans är på plats. Fint tycker vi. Fyra förvirrade och jetlagade individer i NY gav sig då ut på promenad med en mexikansk restaurang som slutmål. Kunde ha gått bättre.






Kunde också ha gått sämre. Vi hittade faktiskt fram till slut och det var helt klart värt mödan. Mycket trevlig middag där en gudomlig guacamole var kvällens höjdpunkt.





Sova sova säng.
Over and out.
/Johan

2 kommentarer:

  1. Mysigt ni har det!! Ser lite trötta ut bara:) önskar att jag och göran va där också! Men vi åker skidor i spöregn det är också kul!

    SvaraRadera
  2. Och vi önskar att NI var här. Mest av allt i hela världen. Saknar er massor! (Fast ni verkar ju å andra sidan luncha med jäger så det går nog ingen nöd...eller?) Puss

    SvaraRadera