tisdag 2 februari 2010

L.A

Jaha, nu har vi bokat boende för mars månad. Det blev Los Angeles. Vi ska bo i en fin lägenhet på Lincoln Boulevard i Venice. Känns väldigt bra. Det är klart dyrare att bo i L.A än i Miami men vad tusan gör det. Vi kan ju inte snåla med sånt nu.

Mer akut fråga är väl vad vi ska göra med resten av februari. Flyttar ju ut på söndag. Det blir en sväng till västra Florida, så mycket vet vi. Men sen då? Mexico ligger ganska bra till just nu. En karibisk ö vore inte heller fel. Har någon ett bra tips är det bara att höra av sig.

Blev ju ett ganska tråkigt inlägg det här. Inga bilder så här långt. Därför slänger jag in en på parken utanför oss när det regnade som mest igår.



Och här kommer ett par bilder på Victoria, David och Lucia som tack för i söndags. Ni är ju för snälla.




/Johan

3 kommentarer:

  1. Å fasen vad rätt!!! LA är ju fantastiskt =) Lyckliga ni!

    SvaraRadera
  2. Haha Soffan, det visste jag ju att du skulle gilla! Vi ska peppra dig med bilder så du blir riktigt avis. Det brukar ju faktiskt vara omvända roller...

    Eric, Vegas säger du alltså, inte helt främmande för tanken, men inte så länge i så fall. Am har dessutom berättat att hon vägrar Vegas. Du var ju i Mexico nyligen, borde inte du lobba för det?
    /Johan

    SvaraRadera