söndag 21 februari 2010

You know where to find us. Just follow the road along the beach, pass the Casino (it's an old dancehall) and look left. There you got O'Maddys.

Solen gör allting annorlunda, solen och värmen, plötsligt surrar det i varenda buske, det är folk på stranden, pensionärerna spelar Boccia och hänger gäng, det grillas nere vid vår pool, delfinerna hoppar - hela Gulfport lever liksom upp.
Det gillar vi.
Så mycket att vi vägrade sitta inomhus i går eftermiddag, post-magsjuke-dyningar till trots.
Istället gick vi till det enda ställe som räknas här i Gulfport; O'Maddys.

På O'Maddys samlas alla, gammal som ung, för att dricka öl, äta mat, skråla och vråla och skåla, sjunga med trubaduren ("any rednecks in here? here's a couple of rednecks-songs f'yall"), dricka shots som oavsett vilken spritsort de består av, Jägermeister i 90 fall av 100 men ibland överraskar någon, alltid blandas med redbull, sjunga karaoke när trubaduren gått hem och visa upp sina snyggaste outfits (zebrainspirerad paljettblus, svarta utsvängda jeans, blingbling i flera lager samt vit cowboyhatt ovanpå permanenten eller stripigt hår uppsatt i tofs, en saknad tand i framkäken, långkjol, flipflops och luvtröja toppat med ett par oändligt långa naglar, var och en målad i tjusigt mönster samt prydda av varsin liten diamant).

Som ni förstår passar vi utmärkt in.
Och då är jag inte det minsta ironisk för det är sjukt skön stämning och solen sken när vi kom dit och vi beställde mat och sen drack vi Patron och sen drack vi lite annat och ni ser på korten vartåt det barkade och det var så fint så fint.
O'Maddys är bästa skiten helt enkelt.










/ Am

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar