söndag 28 februari 2010

Vi vet vad ni tänker men vi tar det en annan gång okej?



Men åh, suckar ni nu, ååååååå, kan de inte visa några andra bilder än på deras himla pool och deras himla palmer och himla hav tagna från deras himla balkong.
Näe, ser ni, kära vänner, vi kan inte det, det är nämligen alldeles för varmt, ja, ni läste rätt, för varmt, för att göra något annat än att först motionera i några timmar och sedan belöna sig med balkonghäng tills ungefär när solen går ner några timmar senare.

Dessutom, innan ni fortsätter sucka, så kan jag berätta att den där bilden ljuger, det ser lugnt och stilla ut, visst, MEN, kära vänner, det var det inte, i dag invaderades nämligen poolen inte bara av våra vanliga hänga-gäng-grannar (bestående av ett oklart transvestit-par, en oklar gubbe, en käck, fräsch tjej som förmodligen saknar vänner, samt en man som alltid har en orange tröja på sig och som aldrig sitter ner, vi tycker om dem, jag är inte ironisk, vi tycker om dem, de är fina, särskilt transvestiterna, i dag funderade vi på hur mycket öl de dricker en vanlig dag, vi kom fram till cirka tio stycken, men då är det light-öl, remember) och deras tretusen hundar utan även av ett gäng häftiga Ungdomar som grillade hamburgare.
De häftiga Ungdomarna verkade gå på collage, åtminstone hade tjejerna sorority-tröjor med texten gamma beta phi på sig och alla killarna hade fräsiga, tajta solglasögon samt surfshorts, de skojade i poolen, drack öl, fnissade och lyssnade på hockeyfinalen.

De lyssnade även på en hejdlöst, jag lovar hejdlöst, fruktansvärd spellista på Spotify.

Exempel på låtar från hejdlöst fruktansvärda listan:
You're my angel - Shaggy

Okej, jag slutar där, det räcker, eller hur, de spelade låten ovan minst fem gånger, på riktigt, Shaggy, denna avart till artist, minst fem gånger, högt.
Å herregud.
Vi ville ha lugn och ro, vi ville ha vår pensionärscommunity, inte nån form av Ungdmsgård med Ungdomar.

Så.
Om ni vill klaga på att vi bloggar tråkigt.
Visar tråkiga bilder kanske.
Gör inte det i dag.
This. Aint. The Time.
Vi hämtar oss fortfarande.

/ Johan och Am

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar